Copyright © | Algemene Voorwaarden

Home.Touch4Text.Diensten.Contact.
Home.
Touch4Text.
Diensten.
Contact.
4
T
ouch
ext
Bouwt mee aan professionaliteit
NIEUW!
Bekijk voorbeeldteksten
op de Touch4Text Weblog
Over Touch4Text

Beste bezoeker,

 

Mijn naam is Malou Verweij.

Met mijn specialisatie in schrijven en redigeren, bied ik mij graag aan om bedrijven, tijdschriften en individuen bij te staan, wanneer het gaat om het schrijven van correcte teksten.

Ik heb een liefde voor taal en ik ben van mening dat de juiste taal en teksten je verder brengen om bepaalde doelen te realiseren. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Met mijn mediakennis en ervaring in de tijdschriften- en webwereld draag ik graag mijn steentje bij.

Veel bedrijven ontmoeten potentiële en bestaande klanten via hun website, folder en/of brochure. De mens krijgt gemiddeld 100.000 woorden per dag tot zich geworpen en is continu bezig dit te filteren.

Door dit gegeven is het ontzettend belangrijk dat de boodschap van uw bedrijf op de juiste wijze aankomt en vooral blijft hangen. Een goed gevormde en pakkende tekst kan hier een positieve bijdrage aan leveren.

 

Wanneer de ontvanger spel- en/of grammaticale fouten aantreft in een tekst, zal het de professionaliteit van het betreffende bedrijf lager inschatten of zelfs totaal verwerpen. Dit kan funest zijn voor het bereiken en behouden van klanten.

 

Touch4Text werkt op freelance-basis graag mee aan uw professionaliteit en helpt u bij het overbrengen van uw boodschap. Touch4Text verdiept zich in de doelgroep en past hier haar teksten op aan. Ook als u zelf uw teksten zal formeren, staat Touch4Text graag voor u klaar de laatste hand aan uw tekst te leggen in de vorm van eindredactionele werkzaamheden (controleren, corrigeren, etc.).